Entangled Others: La natura del Palau de la Música Catalana a través de la intel·ligència artificial

Detalls

L'exposició recull el total de la sèrie d'obres que l'estudi Entangled Others va crear per il·lustrar la gràfica de la temporada artística 2023-24 del Palau de la Música Catalana i que s'han fet servir en el seguit de materials amb què el Palau comunica i difon la seva pròpia activitat. L'impacte estètic de les obres creades per Entangled Others en depassa la missió original, tot esdevenint autèntiques obres d'art en si mateixes. La seva obra, inspirada en els elements artístics que decoren el Palau de la Música Catalana, forma part dels actes de commemoració del centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner.

La relació entre la humanitat i la natura, que és el tema de la temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana, vol posar en relleu la connexió indissociable entre l'una i l'altra. La humanitat no pot viure al marge de la natura i, a la vegada, la natura està profundament connectada amb la manera com la humanitat hi interactua. Positivament i negativament.

Els artistes

Entangled Others és una parella artística que es relaciona amb la natura mitjançant les tecnologies generatives, inclosa la intel·ligència artificial; amb seu a Lisboa, està format per l'argentina Sofia Crespo i el noruec Feileacan McCormick. El concepte "Entangled" expressa una idea complexa, la de desordre i embolic, però alhora la de quelcom que està profundament implicat i és indissociable. En l'àmbit de la natura, aquest concepte serveix per descriure el conjunt de circumstàncies aleatòries que han generat l'aparició de la vida i han donat lloc a l'Univers i el món on vivim.

Compra una obra única

Les obres exposades estan a la venda i els seus beneficis es destinaran a la rehabilitació patrimonial del Palau de la Música Catalana com a iniciativa dins el centenari Lluís Domènech i Montaner. Per a més informació, contacta amb: [email protected].

 

MIDA

PREU

95x132cm

1000€

65x90cm

500€

33x45cm

300€

35x47cm

300€

  • Exposició | Imatge gràfica de la Temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana
  • Exposició | Imatge gràfica de la Temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana 2
  • Exposició | Imatge gràfica de la Temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana 3
  • Exposició | Imatge gràfica de la Temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana 4
  • Exposició | Imatge gràfica de la Temporada 2023-24 del Palau de la Música Catalana 5

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

    Informació de l'obra

    Preus:Amb entrada de concert o visita guiada
    Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

    Entangled Others: La natura del Palau de la Música Catalana a través de la intel·ligència artificial